Kant en klare speurtocht

Heb je een keer geen zin zelf een speurtocht uit te zetten, heb je even geen inspiratie of tijd? Probeer dan eens een kant en klare speurtocht! Deze SuperTroovies zijn door ons gemaakte op toffe locaties – waaronder Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Woerden – vol gave opdrachten en interactie met de omgeving. Met een SuperTroovie beleef je altijd één van de bestaande avonturen, maar dan zonder dat je er iets voor hoeft te doen! Ga naar de plek waar de speurtocht start en laat je verrassen. Wij hebben ze met veel liefde gemaakt en getest, dus gegarandeerd leuk!

Locaties

SuperTroovies worden altijd gemaakt op locaties die ideaal zijn voor een speurtocht! Mooie natuur, geen drukke wegen en toch voor veel mensen makkelijk bereikbaar: De stadsparken! Wil je weten of er een SuperTroovie bij jou in de buurt is?

Kosten

Het spelen van een SuperTroovies kan al vanaf €0,99. De prijs wordt aangegeven wanneer je er op klikt in de app. Je betaalt voor het spelen van de speurtocht, dus mocht je hem voor de 2de keer willen doen, dan betaal je opnieuw.

Duur

Voor onze SuperTroovies houden we meestal een speeltijd aan van 1 tot 1,5 uur. De tijd is natuurlijk afhankelijk van hoe snel je loopt, met hoeveel mensen je speelt en hoe lang je doet over alle te gekke opdrachten.

Gemak

Ben je al in het park op een mooie zondag middag? Wil je zonder enige omkijk direct kunnen starten en zeker weten dat je een uur lang plezier gaat beleven met de kids? Kijk dan op de kaart in de app, om te zien of er een SuperTroovie bij je in de buurt is.

Prijs

Bij het spelen van een SuperTroovie winnen kinderen altijd de trofee. We doen dit, omdat we niemand willen verplichten tot het geven van ‘echte’ prijs. Natuurlijk kan je de kinderen altijd extra verwennen, door ze toch te vertellen dat ze een ijsje, pannenkoek, snoepje of ‘avondeten naar keuze’ hebben gewonnen!

SuperTroovies zijn er nu in: