Kinderfeestje organiseren met Troovie

Organiseer nu een leuk en betaalbaar kinderfeestje thuis met Troovie! Je eigen unieke speurtocht is zo gemaakt: Kies een van onze gave Nederlandstalige avonturen, maak een route bij jouw in de buurt, gebruik onze kant-en-klare opdrachten en selecteer een leuke prijs. Het is niet alleen super simpel én mega snel, maar het zorgt ook gegarandeerd voor een waanzinnig tof feestje! Wil je het helemaal compleet maken, kies dan voor een van onze te gek pakketten vol leuke extra’s! Hiermee is je feestje van A tot Z geregeld!

Kies een avontuur

Met Troovie tover je jouw eigen speurtocht om in een echt avontuur. Kies zelf welk avontuur het best past bij je kinderfeestje. Ga bijvoorbeeld buiten monsters vangen met Professor Pruttel en laat zien dat je een echte monsterjager bent! Of ga samen met kapitein Jack McTroovey op zoek naar de geheime schat en zorg dat je uit handen van Balthazar en zijn roverschurken blijft.

Lees verder
Maak een route

De route kan je eenvoudig uitzetten vanuit je luie stoel! Gebruik de kaart in Troovie en zet daarop de meest leuke, spannende of uitdagende route uit, waar je maar wilt. Start bij je voor de deur, gebruik een park in de buurt en laat bijvoorbeeld je kinderfeestje eindigen bij de ijssalon in de buurt!

Lees verder
Plaats opdrachten

Een leuke speurtocht zit natuurlijk vol super gave, gekke en uitdagende opdrachten! En omdat het bedenken van opdrachten niet altijd even makkelijk is, hebben we dit al voor je gedaan. Met onze kant-en-klare opdrachten zit je speurtocht voor je het weet vol leuke mini spelletjes! Beschik je over een flinke dosis creativiteit en inspiratie, dan kun je natuurlijk ook je eigen opdrachten bedenken en toevoegen!

Lees verder
Bedenk een prijs

De speurtocht zelf is al een hele beleving, maar het vinden van een leuke prijs maakt het helemaal compleet! Een verborgen schat vol snoepjes of mogen kiezen wat er ‘s avonds gegeten wordt. Je kunt kiezen uit een aantal standaard prijzen of je maakt een foto van je eigen prijs die je wilt geven. Zo’n eigen prijs is bijv super tof bij een kinderfeestje!

Lees verder
Speel je speurtocht

Kids vinden Troovie echt te gek. Dat zeggen we niet zelf, maar dat horen we van heel veel enthousiaste gebruikers! Ben je nog niet overtuigd, probeer het dan gewoon een keer zelf met een mini speurtocht: helemaal gratis! Wil je nu al weten wat je kunt verwachten, lees dan verder.

Lees verder
Hoe het werkt?