Kinderfeestje vol avontuur!

Troovie levert speurtochten vol avontuur voor elk kinderfeestje. Kies een avontuur dat het beste past bij de groep kinderen. Ga bijvoorbeeld monsters vangen met Professor Pruttel en laat zien dat je een echte monsterjager bent! Of ga samen met kapitein Jack McTroovey op zoek naar de geheime schat en zorg dat je uit handen van Balthazar en zijn roverschurken blijft.

Super makkelijk

Een speurtocht organiseren voor een kinderfeestje is met Troovie super simpel! Kies het avontuur dat je wilt beleven, download het op je telefoon en zet vervolgens jouw unieke speurtocht uit. Na het opslaan, ben je klaar om het avontuur te gaan beleven en heb je geen internet meer nodig!

Nederlands gesproken

Bij Troovie draait alles om de kinderen een te gekke beleving te geven. Daarom zijn onze avonturen Nederlands gesproken, is elk avontuur geschikt voor kids van 4 tot en met 10 jaar en maakt het niet uit of je het nu samen speelt of gebruikt voor een kinderfeestje. Al onze avonturen zijn zorgvuldig getest en met veel liefde voor verhalen en buiten spelen gemaakt.

Lekker goedkoop

Een kinderfeestje met Troovie is totaal niet duur. Omdat er vaak meer dan 5 kinderen zijn, raden we aan met meerdere toestellen te spelen. Je kunt dan al met 3 toestellen op pad voor nog geen 6 euro! Daarnaast hebben we ook te gekke pakketten vol toffe extra’s zoals uitnodigingen, extra spelletjes, medailles en nog veel meer! Kijk hiervoor in onze winkel.

Vól interactie

Troovie zorgt met sterke verhaallijnen, te gekke animaties, leuke geluiden en veel interactieve opdrachten dat de fantasie van kinderen flink wordt geprikkeld en dat ze helemaal opgaan in het avontuur. De telefoon of tablet is altijd onderdeel van het verhaal en vormt zich afhankelijk van het avontuur om in bijvoorbeeld de monsterwijzer, die ze in de richting wijst van de ontsnapte monsters.

Monstervangers en Professor Pruttel

Schatzoekers met Jack McTroovey